نوشته شده توسط امیر لطفی 2 سال پیش

راهکارهایی برای موفقیت در کنکور (بخش سوم)

با تغذیه مناسب از بروز بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری کنید

یک متخصص بیماری‌های عفونی، درباره نوع تغذیه دانش‌آموزان برای شروع سال تحصیلی می‌گوید: مصرف شیر، مایعات و غذاهایی که کالری مناسبی به دانش‌آموزان می‌دهد بسیار مهم است؛ زیرا  این مواد غذایی، فاکتورهایی هستند که می‌توانند مقاومت بدن را بالا‌تر ببرند و از بروز بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری کنند. همچنین خرید مواد غذایی از فروشندگان دوره گرد موجب بیماری های اسهالی می‌شود.

8939561391481229458116127660151216115117

در ضمن حتماً صبحانه را باید در وعده‌های غذایی خود بگنجانید. بسیاری از داوطلبان کنکور به وعده غذایی صبحانه اهمیت نمی‌دهند و  به خوردن یک فنجان چای یا قهوه و مقداری بیسکویت اکتفا می‌کنند. صبحانه نامناسب، خود موجب افزایش میزان استرس می‌شود. نان و عسل، کره بادام زمینی، غلات کامل  و یک لیوان شیر می‌تواند از جمله صبحانه‌های مناسب باشد.

14013779227202144174195184186192141127192585

بیماری‌های شایع دوران مدرسه را جدی بگیرید

بیماری‌های شایع در ابتدای فصل پاییز و به هنگام بازگشایی مدارس شامل دو گروه می شوند: یکی  بیماری‌های عفونی قابل انتقال مانند: سرماخوردگی‌، گلو درد چرکی، آنفلوآنزا و اوریون، و دیگری بیماری‌های گوارشی مانند: اسهال که در دو نوع ویروسی یا میکروبی در بین دانش‌آموزان شایع می شود. از همین رو، رعایت بهداشت دست بسیار لازم است؛ استفاده از صابون فردی برای دانش‌آموزان بهتر است و می‌تواند از بروز بیماری‌های گوارشی پیشگیری کند.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *